Bespaar met een prepaid simkaart

Veel consumenten sluiten een telefoonabonnement met toestel af. Met zo een abonnement kun je één of twee jaar mobiel bellen, SMS’en en internetten voor een vast bedrag per maand. Het toestel bij het abonnement, betaal je ook maandelijks af. De vaste lasten voor telefonie kunnen daardoor enorm oplopen en dat is onwijs zonde, want dat is helemaal niet nodig! Bespaar met een prepaid simkaart een heleboel op de maandelijkse kosten! Benieuwd wat dit voor jou kan betekenen? Lees dan snel verder!

vrouw aan het bellen

Wat is een prepaid simkaart?

Met een prepaid simkaart, betaal je van te voren de kosten van je belgedrag, door middel van beltegoed met eventueel internet. Dit is vaak op maandelijkse basis, maar dat hoeft niet het geval te zijn. Na het verbruik van je beltegoed kun je het tegoed makkelijk opwaarderen. Je mag helemaal zelf bepalen hoe groot het bedrag is. Als je te weinig beltegoed hebt gekocht, hoef je niet tot het einde van de maand te wachten. Je kunt namelijk zelf bepalen wanneer je het beltegoed opwaardeert, hoeveel je opwaardeert en ook hoe vaak je dit doet. Dit geeft jou veel meer vrijheid en controle in de lasten van telefonie.

vrouw aan het bellen

Verschillende soorten prepaid simkaarten

Prepaid simkaarten kunnen gekocht worden voor ieder mobiel toestel, maar dan moet je van te voren wel kiezen wat voor een soort prepaid simkaart je wilt. Er zijn namelijk verschillende soorten prepaid simkaarten. Ten eerste moet je de keuze maken of je gebruik wilt maken van internet op je mobiele toestel. Wanneer je dat wilt doen, heb je een prepaid simkaart nodig die deze optie bezit. Wil jij graag internet op je telefoon? Breng in kaart hoeveel mb’s jij gemiddeld per maand gebruikt.

Daarbij kun jij kiezen of je liever het beltegoed opwaardeert of dat jij liever een prepaid abonnement afsluit. Een prepaid (sim only) abonnement is voordelig wanneer jij een zware gebruiker bent. Dat betekent dat je goedkoper uit zult zijn als jij veel belt en veel online bent. Bij kleinschalig gebruik is het interessant op het op een losse simkaart te houden en deze zelf op te waarderen, wanneer nodig.

vrouw aan het bellen

Meer informatie?

Bekijk en vergelijk snel onze overige internet deals.

Alleen internet abonnementen.

Vergelijk ❯❯

Alleen internet en tv abonnementen.

Vergelijk ❯❯

Alleen internet voor mobiel.

Vergelijk ❯❯