Hoe vind je een goedkope sim only?

Wij Nederlanders zijn haast altijd op zoek naar het goedkoopste. Ook op de sim only willen wij zo veel mogelijk besparen. Maar hoe vind je een Goedkope sim Only? In dit artikel lees je 3 handige tips bij het kiezen van jouw sim only!

Tip 1: inventariseer je maandelijkse verbruik

Ten eerste is het verstandig om te bedenken hoeveel belminuten en data je verbruikt. Bekijk hiervoor het verbruik van de laatste drie maanden. Ook is het slim om op internet een data-adviestool te gebruiken.

Vul in deze tool bijvoorbeeld in hoelang je video’s streamt, hoe vaak je op social media zit en of je geregeld op je telefoon zit. De tool berekent vervolgens hoeveel data jij maandelijks nodig hebt.

Het is verstandig om eerder een te grote dan een te kleine bundel te nemen. Als je buiten je bundel belandt krijg je namelijk vaak extra telefoonkosten, die behoorlijk hoog kunnen oplopen!

Tip 2: vergelijk alle goedkope sim only abonnementen

Verder is het slim om diverse vergelijkingstools te gebruiken om zo de beste sim only te kiezen. Vul in hoeveel data en belminuten je verbruikt, voor hoelang je een contract wilt aangaan. Zo krijg je de goedkoopste abonnementen op een rij.

Het kiezen van een goedkope sim only bestaat uit meer dan alleen het aantal belminuten en de hoeveelheid data. Bedenk bijvoorbeeld of je wilt dat je het contract maandelijks kan opzeggen, hoe de klantenservice is, wat de bijkomende aansluitkosten zijn en hoeveel de kosten buiten je bundel bedragen. Ook niet onbelangrijk om mee te nemen!

Tip 3: Bespaar op je verbruik

Als je echt een goedkope sim only wilt kiezen moet je ook goed letten op je verbruik. Dit doe je door ‘dataslurpende’ apps als Facebook en Twitter op de achtergrond uit te schakelen. Controleer ook regelmatig je dataverbruik met apps zoals Data Usage. Zo hoef je ook niet veel te betalen!

Meer informatie?

Bekijk en vergelijk snel onze overige internet deals.

Alleen internet abonnementen.

Vergelijk ❯❯

Alleen internet en tv abonnementen.

Vergelijk ❯❯

Alleen internet voor mobiel.

Vergelijk ❯❯