Internet only abonnement afsluiten

Een internet abonnement voor thuis afsluiten, dat doe je niet zomaar. Grofweg zijn er twee redenen waarom iemand een nieuw internet abonnement wil sluiten. In de eerste plaats omdat hij of zij gaat verhuizen. In de tweede plaats omdat hij of zij een goedkoper of betere internet abonnement wil hebben. Wanneer je een internet only abonnement af gaat sluiten, dan kan je makkelijk besparen op je maandelijkse kosten. Daarnaast is het ook mogelijk om een betere en snellere internetverbinding te krijgen door online internetproviders te vergelijken.

Een internet abonnement, of alles in 1?

De laatste jaren zijn internet only abonnementen steeds populairder geworden. Dat komt omdat steeds minder mensen op een traditionele manier televisie kijken. Daarnaast bellen steeds meer mensen via hun mobiele telefoon. Om die reden hebben ze ook geen vaste lijn meer nodig. Toch hebben veel mensen nog steeds een zogenaamd alles in 1 abonnement. In een dergelijk abonnement zitten internet, televisie en telefonie in een pakket. Voor een provider is dat natuurlijk aantrekkelijk, want zo verkoopt de provider extra diensten. Voor veel consumenten is dit echter veel minder aantrekkelijk, omdat je betaalt voor producten die je helemaal niet nodig hebt. Wanneer je dus merkt dat je de laatste jaren steeds minder tv bent gaan kijken en wanneer je je vaste lijn eigenlijk niet meer gebruikt, dan kan het een heel goed idee zijn om alleen een los internet abonnement af te sluiten. Op die manier kan je maandelijks een leuk bedrag besparen en op jaarbasis loopt dat bedrag natuurlijk alleen maar verder op.

Internet abonnementen vergelijken doe je makkelijk online

Het is tegenwoordig heel eenvoudige geworden om een internet abonnement voor thuis af te sluiten. Online kan je eenvoudig internet abonnementen vergelijken. Het enige wat je hoeft te doen is je postcode en huisnummer in te vullen en aan te geven naar welk pakket je op zoek bent. Bij het vergelijken van een internet abonnement voor thuis is het nodig om je postcode op te geven, omdat niet iedere provider op ieder adres internet levert. Wanneer je de vergelijker hebt ingevuld, zie je in een oogopslag welke opties er voor jou beschikbaar zijn. Zo zie je direct of je geld kan besparen en of er wellicht niet een snellere aanbieder in jouw omgeving actief is. Zo kan je door online te vergelijken een betere internetverbinding voor minder geld krijgen.

Een internet abonnement afsluiten wanneer je gaat verhuizen

Wanneer je gaat verhuizen naar een ander adres, dan is dat vaak een moment om internet aanbieders te gaan vergelijken. Houd er echter wel rekening mee dat het een paar weken kan duren voordat je ook daadwerkelijk internet hebt op je nieuwe locatie. Het is daarom aan te raden om ruim voordat je gaat verhuizen internetaanbieder te vergelijken en een internet abonnement voor thuis af te sluiten. Op die manier kan je een afspraak met een monteur inplannen op een moment dat het jou uitkomt en zit je zo kort mogelijk zonder internet in je nieuwe woning.

Meer informatie?

Bekijk en vergelijk snel onze overige internet deals.

Alleen internet abonnementen.

Vergelijk ❯❯

Alleen internet en tv abonnementen.

Vergelijk ❯❯

Alleen internet voor mobiel.

Vergelijk ❯❯