Een pakket met alleen internet, hoe kan je dit afsluiten?

Wanneer je advertenties van telecomproviders langs ziet komen, wordt er vooral gesproken over alles-in-één pakketten. Dit betekent dat je een abonnement neemt voor zowel televisie als telefonie en internet. Nu kan het zo zijn dat jij hier helemaal geen interesse in hebt. Je kijkt al jaren geen tv meer en de laatste keer dat je iemand moest bellen kan je je niet eens meer heugen. Dan is het fijn als je ook een pakket kunt afsluiten waar je alleen internet bij krijgt. Zonder poespas en zonder dat je te veel betaalt voor dingen die je niet eens gebruikt. Het voordeel is dat je zonder problemen een alleen internet pakket kan afsluiten, voor de beste prijs bij de provider die ook echt bij je past.

Vind jouw internet pakket

Iedere provider die alles in één aanbiedt, biedt haar diensten ook per dienst aan. Dit betekent dat overal waar providers internet in hun pakket hebben, je dit internet ook kunt afsluiten zonder ook telefonie of tv erbij te moeten nemen. Dit aanbod is enorm, door de enorme groei aan verschillende providers waar je al wel of niet van gehoord had. Om de beste deal te scoren kun je het beste de verschillende pakketten met elkaar vergelijken.

Zo veel internetproviders, maakt het vergelijken nog belangrijker. Deze websites zijn handig om een goed overzicht te hebben van welke pakketten het beste bij je passen. Je hoeft niet meer alle verschillende websites rond te zoeken en je bevindingen ergens te noteren, want de vergelijkingssite heeft dit al voor je gedaan. Daarbij zie je niet alleen wat de prijs is van je pakket, maar ook hoeveel Mb je ervoor krijgt, hoe lang het geldig is en wat er wel en niet in is begrepen. Mocht je dan het juiste abonnement gevonden hebben, dan kun je met de knop bij het pakket direct dit pakket afsluiten. Zo hoef je niet weer opnieuw te zoeken of de aanbieder het abonnement ergens op de website heeft staan en voorkom je dat je niet dezelfde vindt als die je op de vergelijkingssite gevonden hebt.

Kies een pakket dat past bij jouw huishouden

Een ander belangrijk punt op het gebied van het afsluiten van een internet pakket is natuurlijk of deze wel voor jou geschikt is. Er zijn verschillende pakketten te vinden, waardoor je goed moet inschatten waar jij baat bij hebt.

Tot slot moet je er rekening mee houden dat jouw gekozen pakket wel voor jou toegankelijk is. Niet alle providers hebben een landelijke dekking. Daarom kan het zijn dat het abonnement dat jij hebt gezien niet voor jouw adres beschikbaar is. Als je een vergelijkingssite gebruikt heb je hier geen last van, aangezien je hier kunt zoeken met je postcode. Zo krijg je alleen de best passende pakketten die ook voor jouw adres geschikt zijn.

Meer informatie?

Bekijk en vergelijk snel onze overige internet deals.

Alleen internet abonnementen.

Vergelijk ❯❯

Alleen internet en tv abonnementen.

Vergelijk ❯❯

Alleen internet voor mobiel.

Vergelijk ❯❯