Overal een snelle wifi-verbinding met 3 gratis Smart Wifiboosters

Wellicht is het internet bij jou thuis niet overal even sterk. Ziggo lost dit probleem op met de Smart Wifi Booster. Wie nu een Ziggo internetabonnement afsluit krijgt tijdelijk een set van 3 gratis Smart Wifiboosters. De Wifibooster set die je tijdelijk gratis ontvangt bij je Ziggo internetabonnement heeft een waarde van maar liefst 149 euro. Heb je de Smart Wifiboosters niet nodig omdat de Wifi-verbinding bij jou thuis overal even sterk is? Kies dan voor een korting op je Ziggo abonnement. De korting bedraagt, afhankelijk van het door jou gekozen Ziggo abonnement, 3 of 5 maanden.

Hoe de Ziggo Smart Wifibooster werkt

De Wifi-verbinding in een woning is soms niet altijd overal even snel. Dit wordt veroorzaakt door onder andere betonnen muren, isolatie en andere apparatuur. Je kunt dan niet overal in huis goed gebruikmaken van de wifi-verbinding. De Ziggo Smart Wifi Boosters geven de Wifi in een woning een boost. Met de 3 gratis Smart Wifi Boosters wordt de Wifi in een woning eenvoudig over de woning verdeeld. Er is dan, dankzij de geavanceerde mesh-technologie, een krachtig thuisnetwerk beschikbaar met een dekking tot 320 vierkante meter. Bij de mesh-technologie worden zogenoemde nodes, ook wel Wifiboosters genoemd, draadloos aan elkaar gekoppeld.. Ziggo gebruikt Wifiboosters van het merk TP-link.

Voordelen van de draadloze Smart Wifibooster

De door Ziggo geleverde set van 3 Smart Wifiboosters is voorzien van een smart Wififunctie. De Ziggo Smart Wifi Booster kan eenvoudig geïnstalleerd worden via de app. De installatie is mogelijk in ieder stopcontact. De uit drie Wifiboosters bestaande set heeft drie verschillende Wifipunten. Samen zorgen die drie Wifipunten voor een sterk netwerk.

Voordelen van de Wifibooster via de internetkabel

Heb je al een internetkabel in huis? Dan is het mogelijk om deze internetkabel met de Wifibooster te verbinden. Dit maakt een snelle en stabiele internetverbinding mogelijk. Het is een goede oplossing, want je hebt een goede internetverbinding, op de plaatsen waar je een goede internetverbinding nodig hebt. De Wifibooster via de internetkabel kan 30 dagen vrijblijvend worden getest. Voor deze Wifibooster via de internetkabel betaal je eenmalig 99 euro of 1 euro per maand.

Voordelen van de Wifibooster via het stopcontact

Wie geen internetkabel wil gebruiken kan de Wifibooster aansluiten op het stopcontact. De Wifibooster is dan eenvoudig te installeren. Omdat je verbinding maakt via het stopcontact heb je geen gedoe met kabels. Je beschikt dan over een goede internetverbinding thuis, op de plaatsen waar je die nodig hebt. Ook de Wifibooster via het stopcontact kan vrijblijvend 30 dagen worden getest.

Overal een perfecte internetverbinding met Ziggo Promise

Heb je overal in huis of op de zaak altijd een perfecte internetverbinding nodig? Kies dan voor Ziggo Promise. Je ontvangt dan van Ziggo een supersterk modem. Dit modem met een krachtig signaal kun je door het volgen van online stappenplan zelf optimaliseren. Met een Wifibooster, te huur of te koop bij Ziggo, kan het signaal wellicht nog meter worden gemaakt. Is het signaal nog niet sterk genoeg. Dan voert een Ziggo engineer bij jou thuis een Wifi scan uit. Hij gaat pas weg als de Wifi bij jou thuis perfect werkt.

Koop geen Wifi-repeater

Het kopen van een Wifi-repeater moet worden afgeraden. Een Wifi-repeater stuurt een door hem ontvangen Wifi-signaal van een modem versterkt weer uit. De Wifi-repeater kan niet tegelijkertijd zenden en ontvangen. Daarom gaat bij deze techniek bijna de helft van de internetsnelheid verloren. Kies dus niet voor de goedkope optie Wifi-repeater. Kiezen voor de Smart Wifibooster van Ziggo is kiezen voor een kwalitatief veel betere oplossing. Bovendien wordt de Wifibooster op dit moment gratis door Ziggo aangeboden.

Kies voor een internetabonnement van Ziggo

Het is nu het juiste moment om te kiezen voor een internetabonnement van Ziggo. Waarom? Omdat je dan betrouwbaar en kwalitatief goed internet via de kabel ontvangt. Bovendien ontvang je gratis 3 gratis Wifiboosters. Wie al een uitstekende internetverbinding heeft kan kiezen voor 3 of 5 maanden korting. Door het doen van de gratis postcodecheck kun je controleren of Ziggo op jouw adres kan worden geleverd. Je ziet dan ook welke andere internetproviders op jouw adres kunnen leveren. Je kunt zo dus op een gemakkelijke en snelle manier internet vergelijken.

Meer informatie?

Bekijk en vergelijk snel onze overige internet deals.

Alleen internet abonnementen.

Vergelijk ❯❯

Alleen internet en tv abonnementen.

Vergelijk ❯❯

Alleen internet voor mobiel.

Vergelijk ❯❯